NOW 5-htp 50mg 30vcaps

NOW 5-htp 50mg 30vcaps

NOW Acerola Powder 170gr

NOW Acerola Powder 170gr

NOW 7 Keto 25mg 90vcaps

Φυσική στεροειδής ορμόνη που προάγει με ασφάλεια τη διαδικασία της θερμογένεσης, καθώς και τη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους σώματος.

Κανονική Τιμή 54,32 € Ειδική Τιμή 38,02 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
733739030108
Now

Το 7-ΚΕΤΟ® της NOW περιέχει ένα στεροειδές με την ονομασία DHAE Acetate-7-one (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη), το οποίο παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη), παρέχοντας τα ίδια οφέλη με τη DHEA, ωστόσο, χωρίς τις παρενέργειές της.
Η DHEA είναι μία φυσική στεροειδής ορμόνη που παράγεται στα επινεφρίδια από τη χοληστερόλη. Η DHEA έχει παρόμοια χημική δομή με αυτήν της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων, και μετατρέπεται εύκολα σε αυτές τις ορμόνες. Η παραγωγή DHEA τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αυξάνεται κατά την πρώιμη ενήλικη ζωή και μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Συνεπώς, πολλά συμπτώματα και παθήσεις που σχετίζονται με τη γήρανση είναι συνυφασμένες με τα χαμηλά επίπεδα παραγωγής DHEA. Η αύξηση του βάρους αποτελεί ένα κοινό χαρακτηριστικό του μηχανισμού γήρανσης, που συχνά συνοδεύει τη μειωμένη παραγωγή της DHEA και των μεταβολιτών της.
Το προϊόν 7-ΚΕΤΟ® έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ικανότητά του να προάγει με ασφάλεια τη διαδικασία της θερμογένεσης, καθώς και τη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους σώματος. Σε επιστημονική εργασία που διήρκησε οκτώ εβδομάδες, οι συμμετέχοντες που έλαβαν 100 mg 7-ΚΕΤΟ® δύο φορές την ημέρα, έχασαν περίπου 6,3 κιλά σε σύγκριση με εκείνους που έλαβαν κάποιο ψευδοφάρμακο (placebo) και έχασαν 2 κιλά λιγότερα.

Περισσότερες Πληροφορίες
SKU 733739030108
Τιμή 54,32 €
Εταιρεία Now
Είδος Κάψουλες
Ιατρική κατάσταση Αδυνάτισμα - Έλεγχος Βάρους
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Χρώμα Κανένα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:NOW 7 Keto 25mg 90vcaps
Η Βαθμολογία σας

Λαμβάνετε 3 κάψουλες τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.
Προειδοποίηση: To προϊόν δεν ενδείκνυται σε άτομα που νοσούν από σακχαρώδη διαβήτη και λαμβάνουν ινσουλίνη ή άλλα διαβητικά φάρμακα.