Δωρεάν Μεταφορικά Σε Αγορές Άνω Των 49€

Παράδοση Αυθημερόν Στα Νότια Προάστια Αττικής

Δωρεάν Mini Προϊόντα Με κάθε Σας Αγορά

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Το φαρμακείο Remedi στηρίζει τα παιδιά της παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»

Το φαρμακείο Remedi στηρίζει τα παιδιά της παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»

Το Φαρμακείο Διρχαλίδου Ρεβέκκα Remedi Pharmacy διοργανώνει μια φιλανθρωπική ενέργεια και συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια της στήριξης των παιδιών της παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας».

Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, όπως τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης και είδη υγιεινής. Η Ρεβέκκα Διρχαλίδου και η ομάδα της μας περιμένουν στον χώρο του φαρμακείου για να συλλέξουν τις δωρεές σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 21:00  & Σάββατο 08.00- 20:00, από 28.03 έως 16.04.2022, για να συνεισφέρουμε όλοι μαζί σε αυτό το έργο αγάπης.

Το «Remedi DOnation» συνεχίζει να καλύπτει ανάγκες και παράλληλα να βρίσκεται κοντά σε οποιαδήποτε κοινωνική δυσκολία εμφανιστεί. Ύστερα από την μεγάλη βοήθεια που έδωσε την περίοδο πυρκαγιών, τώρα προσεγγίζει ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα των ημερών μας και σας θέλει κοντά του.

Λίγα λόγια για την παιδόπολη « Άγιος Ανδρέας»

Η Μονάδα λειτούργησε αρχικά από το 1947 με την επωνυμία Αναρρωτήριο Παίδων, κατόπιν δωρεάς στο Ελληνικό Δημόσιο του Ολλανδού Φαν Βάικ. Σήμερα η Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» σύμφωνα με το Ν. 4109/2013, ΦΕΚ 16 Α (“Περί Κατάργησης και συγχώνευσης νομικών προσώπων του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις”) ανήκει στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής κι εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας.

Η Παιδόπολη λειτουργεί ως Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά από 4-17 ετών και φιλοξενεί 32 παιδιά. Δραστηριοποιείται στο τομέα της Παιδικής Προστασίας, το παραγόμενο έργο της, περιλαμβάνει τη φιλοξενία, την εκπαίδευση, την διασκέδαση κ.ά. ανήλικων 4-17 ετών, που αποδεδειγμένα είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας, με σκοπό την ομαλή ένταξή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, είτε με την επιστροφή τους στο φυσικό τους περιβάλλον ή με την τοποθέτησή τους σε ανάδοχη οικογένεια ή την υιοθεσία τους.

Επικοινωνήστε μαζί με το Remedi Pharmacy για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να αποστείλετε την δωρεά σας.

Προηγούμενο
Επόμενο