Δωρεάν Μεταφορικά Σε Αγορές Άνω Των 49€

Παράδοση Αυθημερόν Στα Νότια Προάστια Αττικής

Δωρεάν Mini Προϊόντα Με κάθε Σας Αγορά

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Γιόρτασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα καλύτερα Δώρα

Γιόρτασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα καλύτερα Δώρα

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Ο Άγιος της καρδιάς μας, ο Άγιος Βαλεντίνος μας θυμίζει ότι ο έρωτας είναι γιορτή που αξίζει να τη ζούμε κάθε μέρα. H μέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου, είναι η καλύτερη μέρα να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

Το Remedi σας προτείνει  στις 14 Φεβρουαρίου να ανανεώσετε τη σχέση και την ερωτική σας ζωή αφήνοντας στην άκρη ότι θυμίζει ρουτίνα…

Την ημέρα που έχει την τιμητική του ο προστάτης των ερωτευμένων έχουν την τιμητική τους και τα  δώρα, γυναικεία ή ανδρικά, του Αγίου Βαλεντίνου.

Λουλούδια, σοκολάτες, κάρτες φιγουράρουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα στις βιτρίνες, υπενθυμίζοντας ότι και ο έρωτας θέλει τα δώρα του.

Αν η ιδέα των τυποποιημένων δώρων δεν σας γεμίζει, σας προτείνουμε δώρα που διεγείρουν τη φαντασια και όχι μόνο για κάθε ερωτική νύχτα του χρόνου.

Love is in the air…

Αρωματικά Κεριά για Ερωτική Ατμόσφαιρα

Δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα και ανακαλύψτε τον ρομαντισμό που χάνεται μέσα στην καθημερινότητα, με το φως και το άρωμα των χειροποίητων κεριών της remedi, όπως το χειροποίητο κερί σόγιας SMELL ME REMEDI, με άρωμα Bourbon nights που θα σας ταξιδέψει στον αμερικάνικο νότο, ή αφήστε το CANDLECAN Gourme, το χειροποίητο από 100% φυσικό κερί σε κονσέρβα, με τη λαχταριστή μυρωδιά, να πλημμυρίσει το χώρο με ζεστές νότες από άρωμα σοκολάτας ή με καλοκαιρινές αναμνήσεις φράουλας…

Μια μοντέρνα, εναλλακτική πρόταση δώρου αποτελούν τα κεριά PADYY WAX Spark. Μεγάλα δοχεια γεμάτα με 100% φυτικό κερί με ένα ξεχωριστό μήνυμα κάθε φορά και μοναδικά αρώματα βοτάνων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών που φτάνουν τις 74 ώρες ορθής καύσης. 

… και όχι μόνο!

Κι επειδή τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε μπορεί να περιέχουν και πιο…rock περιεχόμενο, προτείνουμε επίσης ως δώρο σε όποιον θέλετε να γνωρίζει την σκέψη σας, τα CANDLEHANDS κερί-χειρονομία f@ck you ή Υou ROCK σε συσκευασία δώρου…

Διεγερτικά gel για μασάζ

Χρησιμοποιείστε διεγερτικά gel για μασάζ ή ως λιπαντικό με άρωμα για ιδιαίτερες εμπειρίες αρωματοθεραπείας στο ερωτικό παιχνίδι. Επιλέξτε το DUREX Play Massage 2 σε 1 με εκχύλισμα Aloe Vera ή Guarana με απαλή υφή και μεταξένια αίσθηση και ανακαλύψτε ότι η ερωτική σας διάθεση περιμένει μόνο μια αφορμή…

Ερωτικά παιχνίδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Επειδή η ασφάλεια είναι ο Νο1 κανόνας όλων των παιχνιδιών φροντίστε να αγοράσετε και να χαρίσετε την Durex Love Premium Collection,την κασετίνα με τα 30 ηλεκτρονικά ελεγμένα προφυλακτικά διαφορετικού πλάτους και σχήματος με γεύση φράουλα, ή με διεγερτικές ραβδώσεις και κουκίδες, πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση ή με επιπλέον λιπαντικό.

Δοκιμάζοντας νέους τρόπους  που αυξάνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση βάλτε στο παιχνίδι και τους δονητές της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο των προφυλακτικών, durex.

Ο Durex Play Sorbet σε σχήμα παγωτού με 3 μπάλες, από διπλή σιλικόνη και 8 διαφορετικές λειτουργίες υπόσχεται μοναδική εμπειρία ηδονής, όπως και ο λεπτός, αδιάβροχος, πολλαπλών ταχυτήτων επίσης από σιλικόνη, Durex Play Ice Breaker που υπόσχεται να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις.

Η σειρά των προϊόντων που είναι αφιερωμένα στην ερωτική διασκέδαση, συμπληρώνεται από τον δονητή με λειτουργία περιστροφής Durex Intense Pure Fantasy Twist Cup και από τον διπλής κεφαλής Durex Play Maxi Fun για διπλή δράση και διπλή απόλαυση.

Τέλος το Durex Pleasure Ring, το επαναχρησιμοποιούμενο δαχτυλίδι απόλαυσης σύσφιξης, παρατείνει τη στύση αυξάνοντας την ικανοποίηση και για τους δύο.

Πειτε “Be my Valentine”, λοιπόν, με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Προηγούμενο